JOM LAYAN IKLAN

Monday, July 27, 2009

FERTILITY: 9TH DAY, 6TH DAY PUREGON

Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]

Hari ini pergi jumpa Gynea. Ler..... ingatkan banyak kita bertelur...rupanya sebijik aja yang matang.... Dah cucuk ubat pun tak subur lagi... Ini lah nasib orang tak subur. Tak apa Alhamdulillah ada sibiji yang ok...16mm besarnya. Kata doc dia nak 18mm. So maknanya lusa dah boleh buat IUI. Tapi besok kena datang lagi untuk scan.

Sayang punya respons... alamak....I ada court lah.... mmm...itu aja lah modal dia dalam keadaan yang tengah sibuk nih... Since dia kata dia boleh arrange...kira ok lah tuh

Kat sekolah pulak.... I moody sesangat. It happen so minggu ni on duty... Ditambah pulak ngan meeting sana sini... SO terlebih stress....

Apa-apa pun.... my dear '16mm going 18mm,' hanging in there.... wait for boboy's friends eh... Tak lama lagi... 2 hari ajek...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...